• cropped-header3.jpg
  • cropped-header1.jpg
  • cropped-header8.jpg

Wedstrijden

Informatie over onze wedstrijden

Inschrijven
Elk jaar organiseren wij een aantal dressuurwedstrijden voor paarden en pony’s, in alle klassen.

Inschrijving voor onze wedstrijden kan via Mijn KNHS
Om aan wedstrijden te kunnen deelnemen is een startpas nodig.

Startlijsten
Ongeveer een week voor de wedstrijd is de startlijst te vinden via www.startlijsten.nl. Dit is altijd een voorlopige startlijst waar nog wijzigingen in kunnen plaatsvinden. Kijk daarom altijd op de zaterdag vòòr de wedstrijd nog even de startlijst na.

Indien je hebt ingeschreven voor een van onze wedstrijden en je kunt onverhoopt toch niet starten, dan dien je zo snel mogelijk af te zeggen. Bij afmelding vóór de sluitingsdatum van de wedstrijd is geen inschrijfgeld verschuldigd. Na de sluitingsdatum blijft het inschrijfgeld altijd verschuldigd. Bij niet starten zonder geldig afbericht zullen wij de kosten van het startgeld alsnog in rekening brengen, verhoogd met een opslag van € 2,50.

Kom op tijd! Zorg dat je tenminste een uur voordat je moet starten bent aangemeld op het wedstrijdsecretariaat. Zo voorkom je problemen als je starttijd onverhoopt toch in of uitloopt.

Wedstrijdsecretariaat
Op het wedstrijdsecretariaat worden je papieren (startpas en paardenpaspoort) gecontroleerd. Je startgeld betaal je voorafgaand aan het starten van je proeven bij het secretariaat.

Mest opruimen
Wij houden het terrein graag netjes. Ruim daarom zowel op het terrein als in de banen altijd de mest op!

Honden zijn helaas niet welkom